کسب و کار اینترنتی

آموزش کسب و کار اینترنتی آنلاین
<-BlogAbout->,کسب و کار اینترنتی,کسب و کار اینترنتی
لحضات خوشی را برای شما از بازدید سایتمان آرزومندیم
 جایگاه تبلیغات شما  جایگاه تبلیغات شما

سئو چه نقشی در بهینه سازی سایت دارد؟

بهترین سئو کار و پیدا کردن آن در اینترنت کار راحتی نیست، آن هم در شرایطی که افراد به راحتی با داشتن یک دانش مختصر خود را متخصص معرفی می کنند، بدون این که واقعا در آن زمینه کاملا حرفه ای باشند. اما خوشبختانه راه هایی هست که از طریق آن می توان بهترین سئو کار ها را پیدا کرد. درست مثل هر متخصص دیگری، پیدا کردن بهترین متخصص سایت نیز دارای فاکتورهایی است که در ادامه به برخی از این فاکتورها پرداخته خواهد شد.

ویژگی های بهترین سئو کار

گرچه ممکن است علاوه بر این موارد که در این جا به آن پرداخته می شود، ویژگی ها و خصوصیات دیگری باشند که در هنگام انتخاب بهترین سئو  کار باید آن ها را در نظر گرفت. ولی در این جا باید به ذکر برخی از این فاکتور ها از نگاه سایت کارنوین بسنده خواهیم کرد. افراد برای انتخاب بهترین سئو کار باید این خصوصیات را در متخصص سئو ی انتخابی خود رعایت کنند.

 

 

روحیه تحقیق و پژوهش در بهترین سئو کار

یک سئو  کار حرفه ای باید در تحقیق کلمات کلیدی پژوهش کند و به این کار علاقه داشته باشد. باید روحیه تحقیق و پژوهش داشته باشد و بداند که برای پروژه های سئو  باید در کجا ها و چگونه به تحقیق در مورد پروژه بپردازد. یک متخصص سئو  می داند که باید برای نوشتن یک تیتر مناسب برای مقاله زمان صرف کند.

بررسی میزان تجربه بهترین سئو کار

سئو  فقط یک دانش نیست، ما معتقدیم بهترین سئو کار باید علاوه بر دانش سئو در آن مهارت هم داشته باشد. مهارت نیز فقط با تجربه بدست می آيد. بنابراین افراد باید مطمئن باشند که پروژه شان را به افرادی می سپارند که از تجربه کافی در زمینه بهینه سازی سایت و سئو  برخوردار هستند.

میزان خلاقیت بهترین سئو کار

فرد یا تیمی که پروژه ی سئو ی یک سایت را به عهده می گیرد باید خلاق باشد. چرا که نوشتن یک تیتر جذاب و اثر گذار برای مقالات و تبلیغات و محصولات سایت نیازمند میزان زیادی از خلاقیت است. هرچقدر هم که یک فرد در کار سئو  عالی و حرفه ای باشد اما در انتخاب عناوین، خلاقیت به خرج ندهد، نمی تواند در سئوی سایت شما موفق باشد.

بررسی قیمت های پیشنهادی بهترین سئو کار

برخی از سئو کار ها قیمت های بسیار پایینی به شما برای کار سئو  اعلام می کنند و برخی دیگر قیمت های بسیار بالا. باید بدانید که طبیعتا قیمت سئو  بستگی به متخصصین آن دارد. طبیعتا وقتی فردی از یک شرکت معتبر درخواست کار سئو  داشته باشد به دلیل این که شرکت ها از تیم ها و گروه ها تشکیل شده اند، مبلغ بالاتری پیشنهاد می دهند. اما متخصص سئو  که به تنهایی و بدون گروه کار میکند احتمالا مبلغ کمتری هم میگیرد. اما مساله اینجاست که کار سئو  معمولا باید به تیم ها و شرکت ها سپرده شود، طبیعی است که تنها یک فرد نمی تواند از پس چندین پروژه سئو  بربیاید. در سایت کارنوین به شما به صورت رایگان یاد میدهیم که چطور سئوی سایت تان را خودتان انجام دهید.

 

 

سئو  و ایجاد سایت ریسپانسیو

یکی دیگر از موارد حائز اهمیت در هنگام بهینه سازی سایت، ایجاد رابط کاربری قدرتمند و ریسپانسیو بودن سایت است. کاربر باید بتواند تمام نیاز های خود را در سایت تامین کند. از این گذشته رابط کاربری قدرتمند می تواند نیاز های کاربر را به خوبی برآورده کند. کاربر می تواند با استفاده از اطلاعات طبقه بندی شده، محتوای مورد نیاز خود را به سادگی مطالعه کرده و زمان زیادی را در سایت شما سپری کند.

 ریسپانسیو بودن سایت را فراموش نکنید. با روی کار آمدن تبلت ها و گوشی های تلفن همراه، سئو سایت نیز با تغییرات زیادی روبرو شده است. در بهینه سازی سایت باید دستگاهای مورد استفاده کاربران نیز در نظر گرفته و محتوای خود را با در نظر گرفتن این دستگاه ها به نمایش بگذارد.

در صورتی که در سئو  ریسپانسیو بودن به درستی پیاده سازی شده باشد، سایت در تمام دستگاه به درستی به نمایش گذاشته می شود. به این ترتیب، صرف نظر از اندازه دستگاه مورد استفاده کاربر، محتوا به درستی به نمایش گذاشته می شود. به این ترتیب کاربر تجربه بهتری از مطالعه محتوای سایت خواهد داشت و دوباره به سایت باز خواهد گشت.

نویسنده : علی مرادپور
تاريخ : ساعت: 17:14
بازدید : 369
برچسب‌ها :

هنوز هم فکر می‌ کنید افراد موفق، باهوش‌ ترین‌ اند؟

هنوز هم آدم‌ها را بر اساس هوششان می‌سنجید؟

هنوز هم فکر می‌کنید افراد خیلی موفق، هوش ذاتی خیلی خوبی داشته‌اند؟

پس به صحبت آلفرد بینه (کسی که ضریب هوشی یا همان آی کیو را اختراع کرد) گوش کنید:

«برخی از فیلسوف‌ها میگویند هوش هر فرد، چیز ثابتی است. باید به این بدبینی وحشیانه، اعتراض کرد!»

 

حتی خود کسی آی کیو را اختراع کرده، چنین جمله حماسی و اعتراضی‌ای دارد!

هرچند هنوز هم کسی منکر تأثیرگذاری کم یا زیاد ژنتیک، آی کیو و یا بهره هوشی در میزان موفقیت یا آینده‌ی یک فرد نیست، اما بهره هوشی دیگر از لیست عوامل اصلی موفقیت، خط خورده است.

قبلاً تنها و تنها به بهره هوشی یا آی کیو نگاه می‌کردند و فکر می‌کردند هرچه یک فرد هوش بیشتری داشته باشد، در آینده موفق‌تر است.

تا اینکه آقای گاردنر، نظریه هوش‌های چندگانه ارائه داد.

آقای گاردنر می‌گفت هرکدام از ما انسان‌ها، در یک یا چند هوش، قوی‌تریم. او این نکته را هم اضافه کرده بود که هرکدام از این هوش‌ها (مثل هوش کلامی، هوش منطقی و غیره) را می‌توانیم پرورش دهیم، با تمرین قوی‌ترش کنیم و با مطابق میلمان تغییرشان دهیم؛ اما تنها بهره هوشی نمی‌تواند تعیین‌کننده باشد.

 

 

به زبان ساده‌تر، اگر فرض کنیم شما با یک «آی‌کیوی بسیار بالا» بتوانید صاحب یک کرسی در بهترین دانشگاه جهان شوید، اگر سایر مهارت‌های ضروری را بلد نباشید، هرگز نمی‌توانید این جایگاه مهم را حفظ کنید.

همین الان هم اگر کمی در حافظه‌تان جستجو کنید، کسانی را پیدا خواهید کرد که مثلاً پول و ارث زیادی بهشان رسیده اما نتوانسته‌اند با آن کاری کنند یا آن را چند برابر کنند! چون مهارت‌های لازم و ضروری را بلد نبوده‌اند!

بیشترین احتمال موفقیت هنگامی وجود خواهد داشت که شما هم دارای هوش خوبی باشید و هم بتوانید مهارت‌هایی را در خود پرورش دهید که در زندگی‌تان هر روز جریان دارند و کاربردی هستند.

بنابراین اگر هوش را کنار بگذاریم باید به دنبال عوامل دیگری برای موفقیت بگردیم. عواملی که بتوانیم پرورششان دهیم و مثل ماهیچه‌هایی که با ورزش قوی و قدرتمند می‌شوند، بتوانیم با تمرین و تکرار و زحمت، رشدشان دهیم.

شاید بد نباشد به سراغ مهارت‌های نرم برویم.

 

​​​​​​​

 

مهارت‌های نرم، مهارت‌هایی هستند که در مدارس ایران، از ابتدایی تا فارغ‌التحصیلی، یا خیلی ناقص و بد به آن‌ها پرداخته شده و یا کلاً چیز مهمی به حساب نیامده و بی خیالش شده‌اند.

شما یادتان می آید در مدارس به شما مهارت های زندگی درس داده باشند؟ یادتان هست کسی برای بالا بردن اعتماد به نفس شما تلاش کرده باشد؟ به خاطر دارید حتی یکبار در مورد مهارت های مهمی مثل تصمیم گیری یا حل مسئله با شما صحبت کرده باشند؟

هدف گذاری را چه کسی به شما یاد داده است؟ در مورد هوش هیجانی و اهمیت زیادش چه کسی به شما آموزش داده است؟

مهارت‌های نرم، مهارت‌های ذهنی هستند که ارزیابی کمیت و عدد آن‌ها دشوارتر از مهارت‌های سخت (مثل مدرک تحصیلی، زبان خارجی و غیره) است. به مهارت‌های نرم «مهارت‌های انسانی» و یا «مهارت‌های بین فردی» هم می‌گویند.

اگر به زندگی افراد موفق نگاه کنیم، می‌بینیم آن‌ها چقدر برای یادگیری برخی مهارت‌ها که شاید از دید ما بی‌فایده می‌آید، تلاش کرده‌اند و برایش زحمت کشیده‌اند.

آن‌ها مهارت‌های ارتباطی قوی دارند، می‌دانند با هرکسی چطور باید حرف بزنند.  به این فکر کنید که آدم‌های کاریزماتیک و موفق، چقدر خوب با دیگران ارتباط برقرار می‌کنند، چقدر خوب صحبت می‌کنند، دیگران را چطور جذب می‌کنند، چطور در مذاکرات و معاملات برنده می‌شود، چگونه فرصت‌ها را می‌بینند و چطور آینده را به درستی پیش‌بینی می‌کنند.

آن‌ها حل مسئله را بلدند، مهارت تصمیم‌گیری را یاد گرفته‌اند، روی آموزش فن بیان خودشان کار کرده‌اند و برای یادگیری چنین مهارت‌هایی بارها و بارها تمرین کرده‌اند و طعم شکست را زیاد چشیده‌اند.

یادمان باشد، بهترین سرمایه‌گذاری دنیا، نه در بانک و مسکن و غیره، که سرمایه‌گذاری روی خودمان است.

وقتی خودمان حسابی رشد کنیم، آنگاه افکار تازه و جدید به سراغمان می‌آید و فرصت‌های جدید جلوی راهمان پیدا می‌شود.

 

نویسنده : علی مرادپور
تاريخ : ساعت: 17:06
بازدید : 408
برچسب‌ها :

صفحات وب

درباره وب

ابر برچسب

    امکانات وب

    خبرنامه

    عضویت

    نام کاربري :
    رمز عبور :

    آمار سایت

    آنلاین :
    بازدید امروز :
    بازدید دیروز :
    بازدید هفته گذشته :
    بازدید ماه گذشته :
    بازدید سال گذشته :
    کل بازدید :
    تعداد کل مطالب : 90
    تعداد کل نظرات : 2